https://www.lunite.nl/diensten/zakelijke-telefonie/_466____NL
Direct hulp? Helpdesk:
035 - 75 11 920
 

 

 

VoIP zakelijk

 

VoIP: Voice over IP, oftewel bellen over internet, is voordeliger en kwalitatief beter vergeleken met traditionele telefonie. Het mag dus niet verrassend zijn dat VoIP inmiddels in de categorie 'standaard' bedrijfsapplicaties valt. Met VoIP is er geen telefooncentrale meer op locatie maar wordt er gebruik gemaakt van een VoIP telefooncentrale als dienst vanuit de Cloud. Je zakelijke telefonie is hiermee altijd beschikbaar en flexibel. 

ISDN | Waarom overstappen?

Het einde van ISDN (Integrated Services Digital Network) is inmiddels officieel aangekondigd (2019). 2019 is dichterbij dan je denkt! Om klaar voor de toekomst te zijn raden we aan om nu al te informeren voor een alternatief (VoIP) voor ISDN.

Klaar voor VoIP?

We voeren altijd een onderzoek uit om zeker te zijn dat een organisatie klaar voor VoIP is. Mocht dit niet zo zijn, dan stellen we een duidelijk stappenplan op zodat we ook jouw organisatie futureproof wordt. We kunnen ook een calculatie maken om bijvoorbeeld de huidige situatie te vergelijken met een overstap naar VoIP.

VoIP vragen?

Voor algemene VoIP vragen verwijzen we je graag naar onze FAQ's. Liever persoonlijk advies? Neem dan even contact met ons op, we vertellen je graag meer over VoIP zakelijk.  

 

 

 

 

© 1991 - 2018 L'Unité Groep 

Animana Unit4 Business Software Haaglanden CAS CISCO citrix DELL Apple IBM Juniper Routit microsoft Trend Micro