https://www.lunite.nl/diensten/werken-in-de-cloud/_451____NL
Direct hulp? Helpdesk:
035 - 75 11 920
 

 

 

Veilig werken in de L’Unité cloud

Werken in de cloud is nu toegankelijk is voor iedereen.

Voordelen van de L’Unité cloud zijn een betrouwbare en stabiele werkomgeving, lage kosten en flexibiliteit voor uw organisatie. Bij L’Unité koppelen wij dat aan onze persoonlijke no-nonsense aanpak.

Flexibel werken

Werk nu hosted in de cloud en u bent niet langer gebonden aan dure hardware en upgrades op locatie. Ga mee in het nieuwe werken door overal verbonden te zijn. Bij L’Unité werken enthousiaste mensen die u daar graag in adviseren. Updates voor uw boekhouding, CRM of HRM pakket worden uitgevoerd in overleg, upgrades van modules essentieel voor uw bedrijfsvoering pakken wij proactief op.

Veilig in de cloud van L’Unité

Maak gebruik van onze opslag in een Nederlands data center, hierdoor loopt u niet tegen de nadelen van opslag in andere landen aan. Daar kunt u problemen krijgen met wet en regelgeving aldaar, grote internationale partijen staan er bekend om uw data te analyseren en middels onduidelijke voorwaarden weet u nooit precies of het hierbij blijft.

Omdat werken in de cloud virtueel is, wordt het beheersen van werkplekken en gebruikers gemakkelijker. Groeit uw organisatie? Dan schalen wij met u mee. Geen onnodige investeringen in werkstations en software, u betaalt alleen nog waar u daadwerkelijk gebruik van maakt.

Animana Unit4 Business Software Haaglanden CAS CISCO citrix DELL Apple IBM Juniper Routit microsoft Trend Micro