https://www.lunite.nl/diensten/werken-in-de-cloud/_451____NL
Direct hulp? Helpdesk:
035 - 75 11 920
 

 

 

Werken in de cloud

 

Werken in de cloud is nu toegankelijk is voor iedereen.

Flexibel werken

Werk nu hosted in de cloud en wees niet langer gebonden aan hardware en upgrades op locatie. Ga mee in het nieuwe werken door overal verbonden te zijn. Updates voor boekhouding, CRM of HRM pakketten worden uitgevoerd in overleg, upgrades van modules essentieel voor jouw bedrijfsvoering pakken wij proactief op.

Veilig in de cloud van L’Unité

Maak gebruik van onze opslag in een Nederlands data center, dan ben je verzekerd dat de data in een datacenter op Nederlandse bodem is ondergebracht. Loop als organisatie dus niet tegen de nadelen van opslag in andere landen aan! Daar kunnen problemen ontstaan met de lokale wet en regelgeving en grote internationale partijen staan er bekend om data te analyseren en door onduidelijke voorwaarden is het nooit precies duidelijk of het hierbij blijft. 

Omdat werken in de cloud virtueel is, wordt het beheersen van werkplekken en gebruikers gemakkelijker. Groeit de organisatie? Dan schalen wij mee. Geen onnodige investeringen in werkstations en software, je betaalt alleen nog waar je echt gebruik van maakt.

 

 

 

 

 

© 1991 - 2018 L'Unité Groep

Animana Unit4 Business Software Haaglanden CAS CISCO citrix DELL Apple IBM Juniper Routit microsoft Trend Micro