https://www.lunite.nl/diensten/backup/_474____NL
Direct hulp? Helpdesk:
035 - 75 11 920
 

 

 

Backup

Beveiligingsfactoren voor uw bedrijfsvoering

De backup is een van de meest kritische (en vaak vergeten) beveiligingsfactoren voor uw bedrijfsvoering. Een backup kan zowel lokaal (tape, nas) als online (cloud) worden gedaan.

Frequentie van de backups

In overleg met u worden middels een vaste frequentie backups gemaakt, hierdoor heeft u in het geval dat deze teruggezet worden de meest actuele data. Het slagen van een backup is afhankelijk van vele factoren. Online backups kunnen niet slagen wanneer uw internet verbinding wegvalt en voor tape backups moet u tapes plaatsen.

Wanneer u bijvoorbeeld door een calamiteit als een: natuurramp, inbraak of brand, niet meer bij uw bestaande netwerk kunt heeft u een terug te zetten kopie van uw relevante data van het moment van de back up. Wanneer u deze terugzet bent u in feite dus terug op die dag.

Snelle recovery

Wanneer u in het weekend gesloten bent en de backup van vrijdagmiddag hebt, kunt u bij calamiteiten in het weekend dus terug naar de momentopnamen van vrijdag. Effectief bent u dan dus nul dagen kwijt. Wij adviseren en handelen om uw omgeving optimaal te beveiligen.

Lees meer over Online en Offline backup methodes.

Animana Unit4 Business Software Haaglanden CAS CISCO citrix DELL Apple IBM Juniper Routit microsoft Trend Micro