https://www.lunite.nl/diensten/_439____NL
Direct hulp? Helpdesk:
035 - 75 11 920
 

 

 

Diensten

Wij onderzoeken welke oplossing past bij uw situatie.

Veilig

Op ieder moment van de dag moet u kunnen vertrouwen op uw IT omgeving. Bij L'Unité begrijpen wij dat uw tijd kostbaar is en dat u zich wilt focussen op uw eigen business. Daarom kiest u voor een betrouwbare IT-partner. L'Unité beschikt over een ervaren team van engineers en project leiders dat gericht is op support, beheer, onderhoud en reparatie van uw IT middelen. Hierbij maken wij gebruik van een breed scala aan ICT diensten om uw organisatie compleet te ontzorgen.

 

Efficient

Wij leveren diensten zoals systeem/werkplek beheer, implementaties, cloud oplossingen ICT helpdesk, monitoring, detachering en ICT advies. Maar ook beveiligingsoplossingen en bekabeling.

Wij werken als eenheid om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Een storing in uw IT omgeving is voor ons een uitdaging. Mede dankzij tools zoals bijvoorbeeld onze monitoring pakken we dit zorgvuldig op. Meer overzicht voor ons, minder zorgen voor u.

Onze drijfveren zijn het vergemakkelijken van de omgang met ICT, Wij onderzoeken welke oplossing past bij uw situatie. Zijn er wellicht besparingen mogelijk, of wilt u meer gemak? Dat zijn uitdagingen waar wij voor gaan.

Animana Unit4 Business Software Haaglanden CAS CISCO citrix DELL Apple IBM Juniper Routit microsoft Trend Micro