https://www.lunite.nl/diensten-oplossingen/_439____NL
Direct hulp? Helpdesk:
035 - 75 11 920
 

 

 

ICT diensten

 

ICT-omgeving

Als organisatie leg je de focus het liefst zoveel mogelijk op de eigen business. Daarom moet je op ieder moment van de dag kunnen vertrouwen op je ICT-omgeving. Een moderne organisatie kan nu eenmaal niet zonder een goede ICT-infrastructuur. Stel daarom hoge eisen aan de IT-omgeving en de ICT-partner.

ICT & efficiëntie

ICT (ICT-infrastructuur) is de spil van een organisatie. Naast het transporteren van gegevens duidt deze term ook op het aanmaken, weergeven, wijzigen, opslaan, verwerken, beveiligen en beheren van data. Het zorgt ervoor dat je werknemers goed, efficiënt en vooral effectief hun werk kunnen doen. Van servers en cloud, tot werkplekinrichting en -onderhoud, wij adviseren, bouwen en onderhouden op maat zodat ICT de spil blijft waar je op kunt vertrouwen. 

Werkwijze

Interesse in onze diensten? We beginnen ieder traject met een intake-/adviesgesprek. Een belangrijke eerste stap om in te schatten wat de uitdagingen zijn, wat er van ons verwacht wordt en welke oplossingen we jou kunnen bieden. Vervolgens maken een plan van aanpak en eventueel een ontwerp voor de ICT oplossing die past bij jouw organisatie.

Wie zijn wij?

L’Unite is een ICT-bedrijf waar je altijd terecht kan met al je vragen. Met ons ervaren team van engineers en projectleiders bieden we een breed scala aan ICT-diensten en ondersteunen/adviseren we onze relaties waar nodig. We zijn gespecialiseerd in (Managed) services, hard- en software zijn hier een onderdeel van. Daarnaast leveren wij o.a. VoIP diensten, on-premise en cloud-oplossingen, beheer, security-oplossingen, detachering, lease, hosting en kun je bij ons terecht voor koper- of fiberlijnen en 'gewoon' ICT-advies.

Ons kantoor is ruim 25 jaar actief in Huizen, in zowel regio Het Gooi als ver daar buiten. We zijn een proactief, informeel en laagdrempelig ICT-bedrijf met veel aandacht voor de klant. Dankzij tools zoals onze monitoring-service pakken we uitdagingen snel en zorgvuldig op. Dit betekent meer overzicht voor ons, minder zorgen voor jou! 

Ons doel is om ICT te professionaliseren en/of te ondersteunen. ICT is een dynamisch vakgebied met veel verschillende (en snelle) ontwikkelingen. Hulp nodig bij het maken van de juiste beslissingen of wil je ICT-vraagstukken uit handen geven? Dan zit je goed bij ons. We helpen je graag.

 

© 1991 - 2018 L'Unité Groep

Animana Unit4 Business Software Haaglanden CAS CISCO citrix DELL Apple IBM Juniper Routit microsoft Trend Micro